Intrebari videochat

Ca o întâlnire amicală între două persoane.La Gold Studio Suceava, interviul este o discuție relaxantă despre tine și colaborarea noastră. Îți vom explica pe îndelete ce presupune activitatea de model videochat, cum și cât vei câștiga din aceasta și își vom răspunde deschis la orice întrebare.Așa că lasă orice emoție acasă și vino să ne cunoaștem!O să îți placă la noi.
Un model Gold Studio poate câștiga între 1000$ și 5000$ pe lună.Depinde doar de tine, de ambiția și entuziasmul tău, de felul tău de a fi și de seriozitatea pe care o acorzi acestui job.În prima lună, chiar și fără experiență în domeniu poți câștiga peste 1000$, iar în timp poți ajunge la sume fabuloase, de până la zece ori mai mari.Totul cu răbdare, perseverență și muncă.
100% legal.Videochatul este un job ca oricare altul, reglememtat prin Legea 196/2003, modificată și completată prin legea 496/2004.La Gold Studio, se lucrează doar în baza unui contract, câștigurile fiind transparente și supuse impozitării specifice.
Vizitatorii care intră online plătesc un preț pe minutul de conversație cu tine.Cu cât ești mai drăguță, mai sociabilă și mai pricepută în a stimula și prelungi conversația cu interlocutorul tău, cu atât el va plăti mai mult, iar tu, la rândul tău, vei fi plătită mai bine.Gold Sudio Suceava oferă comisioane cuprinse între 50% și 90% din încasări asta pe lângă alte beneficii și facilități.
Desigur.La Gold Studio Suceava tu decizi când vrei să pleci.Indiferent de motive, formalitățile sunt simple și rapide.Nu trebuie decât să ne anunți din timp pentru a ne putea reorganiza activitatea la studio.Chiar dacă ne va fi dor de tine, îți vom respecta întru totul decizia.
Nu este nici un impediment.Dacă ești serioasă, ambițioasă și pricepută în ale conversației, ești perfectă pentru noi.Tot ce nu știi, vei învăța cu ajutorul trainerilor noștri, care îți stau mereu la dispoziție și care te vor ajuta să fii un model de succes.
Nicidecum.Nu căutăm cu precădere fotomodele, ci tinere drăguțe, sociabile și dornice să își îndeplinească visurile.Punem preț mai mult pe zâmbetul tău și abilitățile conversaționale, decât pe aspectul fizic.
Nu, site-urile pe care va fi promovată imaginea ta nu pot fi accesate din Romania.În plus, confidențialitatea este foarte importantă pentru noi, așa încât datele tale nu vor fi duvulgate unor terți.
Programul la Gold Studio Suceava este organizat în ture, de dimineață, de zi și de noapte și cumulează, de regulă, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.Desigur, poți alege când și cum să acumulezi orele de lucru.Cu cât mai multe, cu atât câștigi mai mult.
În primul rând, cartea de identitate.Așa ne asigurăm că ai vârsta potrivită, minim 18 ani și vom putea să întocmim legal formalitățile de angajare.
Daca îți dorești să te angajezi la noi și nu ești din Suceava, îți vom oferi GRATUIT cazare.
Nu, întrucât asta ar însemna să încălcăm legea.Condiția fundamentală pentru a lucra la noi este să ai minim 18 ani, nici o zi în minus.
Pentru că avem o experiență în domeniu, pentru că suntem profesioniști, serioși și afectuoși ca o familie.Pentru că plătim întotdeauna la timp, fără nici o zi întârziere.Pentru că îți oferim training profesionist, make-up, hair-style și consiliere de stil.Pentru că avem aparatură tehnică de ultimă generație și un sediu de vis, unde vei păși în fiecare zi cu plăcere.Pentru că te respectăm și pentru că noi credem în tine și în posibilitatea de ați împlini visele oricât de îndrăznețe ar fi ele.
Doar să ne contactezi.Telefonic, pe e-mail sau direct pe site.Poți folosi, de asemenea și formularul de contact disponibil pe site-ul nostru.

Adreseaza-ne o intrebare