Despre videochat

Videochatul este sansa de a da un restart vietii, sansa de a o lua de la capat, sansa la independenta, sansa la visuri implinite!

Prin definiția sa, videochatul este o formă de comunicare prin intermediul internetului și a unei camere web, între două sau mai multe persoane, care se află la distanță.

Aceasta este perspectiva în sens restrâns. Pe de altă parte, în sens larg, videochatul înseamnă mai mult decât atât.Prima etapă a videochatului constă în crearea de conturi pe site-urile de specialitate.

Există numeroase site-uri de profil, fiecare cu un specific aparte, însă noi, cunoscând tipologia și regulamentul fiecărui site, o vom pune în balantă cu personalitatea modelului. Alegerea site-urilor este extrem de importantă încă de la început.

Ghidul modelului de videochat

Pentru ca un model să poată avea succes încă de la început, este necesar ca acesta sa aibă parte de un training introductiv în această “lume”. În cadrul acestuia, modelul va afla detaliile de bază ale domeniului, precum importanța modului în care se prezintă în fața camerei, a modului în care vorbește cu membrii, poziții care îl avantajează, etc. Poate părea un domeniu usor privit din exterior, însă este un domeniu care necesită cu adevărat rabdare și implicare pentru a avea rezultatele dorite.

Cunoașterea cel putin a unei limbi străine este importantă, iar pentru a avea success cu adevărat, este necesar ca pe parcursul desfășurării activității, modelul să pună accent pe unele aspecte precum abilitățile de comunicare, dezvoltarea culturii generale, însușirea unei personalități extrovertite și a unei atitudini de entertainer. Totul stă în dorința de a evolua.

În momentul în care această etapă este rezolvată, următorul pas este realizarea profilului pe site-urile alese. Acestea vor cuprinde poze realizate în timpul unei ședințe profesioniste, texte bine alese care să reprezinte modelul și să îi ilustreze personalitatea. Profilul va fi cartea ta de vizită și de aceea ne vom dedica creării acestuia până la cel mai mic detaliu.

Temele conversațiilor dintre modele și membri variază, de la hobby-uri, cărți citite și planuri de viitor, până la fantezii sexuale incitante. Însă, indiferent de subiectul dezbătut, este important ca modelul să dea dovadă de cunoștințe de limba engleză, să fie creativ și pus pe vorbă. Iar dacă la început cunoștințele de limba engleză nu sunt la nivelul dorit, acest lucru nu trebuie să fie o piedică deoarece limba engleză se poate învăța pe parcurs.

Atunci când acești trei pași au fost făcuți, începe adevărata distracție! În componența lor, site-urile au două secțiuni: zona de free chat (nu este parte din toate site-urile de profil) și zona de paid chat (întâlnită la toate site-urile de profil). Secțiunea de free chat este zona unde modelele socializează cu membrii.

Aceasta nu este plătită, însă este extrem de importantă deoarece are ca scop ideea ca modelul să se faca cunoscut prin atitudine. Cea de-a doua secțiune, paid/private chat, este zona unde membrul plătește minut cu minut, timpul petrecut cu modelul.

Conversațiile avute cu membrii sunt un prilej foarte bun pentru a învăta o limbă străină. În chaturile plătite, interacțiunea dintre model și membrul plătitor trece la un alt nivel, atenția fiind îndreptată în totalitate asupra lui.