Angajari Videochat

Te asteptam la un interviu, intr-un mediu relaxant, unde putem sa te ajutam cu toate raspunsurile de care ai nevoie, in legatura cu acest domeniu.

Indiferent de experiența ta in domeniu, iti vom oferi suport permanent, atât in momentele in care vei întâmpina dificultăți pe parcursul desfășurării activității tale, cât și offline, pentru a te asigura ca imaginea reprezinta avantajul tău si vei intelege cat de importanta este.

Te asteptam in echipa noastra,aici gasesti confidentialitate si profesionalism.

Lasa-ne sa te ajutam sa-ti indeplinesti toate visurile! Alaturi de noi iti vei indeplini atat obiectivele pe termen scurt, cat si cele pe termen lung, avand parte de stabilitate si suport, oferindu-ti accesul la toate noastre.

Vrei siguranta si stabilitate? Te-ai saturat si tu de anunturile mincinoase? Atunci esti ca noi si te asteptam la un interviu sa iti dovedim ca ceea ce noi spunem este adevarat.

Daca inca nu te-ai convins ca merita sa faci pasul asta, dar totusi vrei sa afli mai multe detalii, tot ce trebuie sa faci este sa ne suni la numarul afisat sau sa completezi formularul si te vom contacta noi.

Beneficii videochat

Un model Gold Studio poate castiga, in medie, intre 1000 si 5000 de dolari pe luna, in functie de performanta. O persoana entuziasta, ambitioasa si serioasa poate castiga 1000 de dolari chiar din prima luna, iar castigurile pot fi mult mai mari cu timpul, prin rabdare, perseverenta si munca.

Desi controversele din jurul acestui domeniu de activitate ar putea promova o idee eronata, munca intr-un studio de videochat este 100% legala. Videochat-ul este un job ca oricare altul, reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004. La Gold Studio, modelele lucreaza doar in baza unui contract, castigurile fiind transparente si supuse impozitarii specifice.

La Gold Studio, programul este flexibil, organizat in ture de zi si de noapte si cumuleaza, de obicei, opt ore de lucru pe zi, in cinci zile pe saptamana. Modelele au insa libertatea de a alege cand si cum isi doresc sa acumuleze aceste ore – iar cu cat sunt mai multe, cu atat castigurile sunt mai mari.

Avand in vedere ca modelele de videochat interactioneaza cu o diversitate de tipologii de persoane, dobandesc o suma de calitati si cunostinte de psihologie. Un job de model videochat presupune socializare, empatie si stapanirea artei conversatiei, fiind, in plus, un bun exercitiu de dezvoltare personala.

Un model carismatic, sociabil, plin de viata si determinare are sanse mari sa castige sume fabuloase de bani. Aceste sanse cresc atunci cand in spatele modelului se afla o echipa de specialisti, gata sa il ghideze pas cu pas spre succes.

Testimoniale

Claudia A.

Model Gold Studio

„Sunt foarte mulțumită de această colaborare și de veniturile mele. Recomand acest job tuturor celor care își doresc o viață mai bună.”

Ioana C.

Model Gold Studio

„Aveam nevoie de bani și de un program care să îmi permită să lucrez part-time, să pot ajunge și la facultate, iar angajându-mă la Gold Studio am reușit să duc totul la bun sfârșit și să îmi cumpăr și mașina mult visată.”

Cristina S.

Model Gold Studio

„Primul meu job a fost de model videochat și nu aș renunța sub nici o formă la acest job cel puțin în următorii 3 ani.Câștigurile sunt mari, atmosfera este foarte relaxantă și prietenoasă. Adminul este de nota 10. De ce să schimb un loc de muncă bun și profitabil? Și mai ales cu ce să îl înlocuiesc? Cu o slujbă de vânzătoare care are un salariu de 1200 de lei?”